variante de google, goagal, googul

Odata cu lansarea curentului Vanghelist de sector 5 a mai aparut o editie limitata de google, din pacate una nu foarte functionala fata de cele din trecut totusi s-a imbogatit colectia romaneasca de “motoare de cautare” si imi voi permite sa enumar cateva din variante:

Prima varianta romanizata a fost cea cu Goguleee probleme? la care celebra posirca de bautura si-a lasat amprenta pe toti camionagii patriei.

Apoi am avut varianta rromanizata a lui gugle care a adus un val de multumiri nu numai din partea minoritatilor cat si a multor iubitori de muzica (mai mult sau mai putin – sper) minoritara.

Ultima realizare a reusit-o Vanghelie, cu al sau talent nativ de a se balbai (macar a conjugat bine verbul “a cauta”) si a reusit sa-i dea o noua forma de expresivitate. Acum ce sa zic domnule Vanghelie poate ar fi mai simplu pentru dvs. sa incercati cu Bing, e mai nou, mai proaspat si sigur nu va va cauza greseli de pronuntie sau balbe neasteptate.  Cu Wikipedia nu va recomand ca e foarte periculos la pronuntie, mai ales in declaratii publice!

Spor la cautari!

1 Comment to “variante de google, goagal, googul”

  • clinici dentare — May 5, 2012 @ 4:50 pm

  • RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

    Leave a Reply